Εταιρεία

Προφίλ

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1968 από τον Δανιήλ Σαπιρίδη Πολιτικό Μηχανικό Ε.Μ.Π., με εξειδίκευση στην μελέτη στοιχείων από προεντεταμένο σκυρόδεμα στο Πολυτεχνείο του Μονάχου,  συνεχίζοντας το έργο του πατέρα του Γεωργίου Σαπιρίδη Πολιτικού Μηχανικού Ε.Μ.Π. (1938).

Αντικείμενο της είναι η μελέτη και κατασκευή τεχνικών έργων. Οι δραστηριότητές της εταιρείας εκτείνονται σε ολόκληρο το φάσμα των οικοδομικών έργων (Μονοκατοικίες, Πολυκατοικίες, Οικιστικά Συγκροτήματα, Βιομηχανικά κτίρια, Καταστήματα, Συγκροτήματα Γραφείων, Σταθμοί αυτοκινήτων, Ιεροί Ναοί, Αποκαταστάσεις διατηρητέων κτιρίων κ.α.), έργων υποδομής ( θεμελιώσεις, γεωτεχνικά έργα κα ), καθώς και σε επεμβάσεις ανακαίνισης και ενεργειακής αναβάθμισης υφιστάμενων κατασκευών.

Σκοπός της εταιρίας είναι, η παροχή αξιόπιστης τεχνικής και σχεδιαστικής υποστήριξης στον τομέα των κατασκευών, σύμφωνα με τις σύγχρονες τεχνολογικές απαιτήσεις. Η έδρα της εταιρείας, βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Η δράση της όμως καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου.

Από το 2001 υπεύθυνος της εταιρίας είναι ο Γεώργιος Σαπιρίδης, Πολιτικός Μηχανικός με μεταπτυχιακές σπουδές στην Προστασία, Συντήρηση και Αποκατάσταση Μνημείων Πολιτισμού της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ.

Η Προένταση είναι πιστοποιημένη κατά:

ISO 9001:2008,    ΕΛΟT ΕΝ ISO 14001:2004,   OHSAS 18001:2007

 

Ομάδα

Μηχανικοί όλων των ειδικοτήτων με εξειδικευμένες μεταπτυχιακές σπουδές και εμπειρία στο αντικείμενό τους απαρτίζουν το δυναμικό της ομάδας.

Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο των μελετών και της κατασκευής, η εξειδικευμένη μας γνώση και η έμφαση που δίνουμε στη λεπτομέρεια, εξασφαλίζουν την ποιότητα των έργων και την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας.

Προένταση – Γεώργιος Σαπιρίδης & Συνεργάτες, Σκοπού 4, 40 Εκκλησιές, 54636, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, T: +30 2310 249 641, F: +30 2310 214 476, E: info@proentasi.gr